Ja, så flytter jeg igen..

Kære læsere. ?

Ja.. Walle og jeg er flyttet igen.. Vi flyttede i december sammen i en lejlighed i København. Men efter store overvejelser, er vi blevet enige om at flytte igen, på grund af flere grunde. Så nu er vi havnet et rigtig dejligt sted. Stadig i København men i mere grønne omgivelser. Vi har nemlig fået egen HAVE.. ? Lejligheden trængte til en kærlig hånd, så min far og Walle har været i fuld gang og resultatet er nu ved at være klar.

Sådan ser det ud i dag.

Lejligheden er belagt med det flotteste gamle trægulv, helt tilbage fra ejendommen blev bygget. Walle har derfor været på knæ ?

Først slibede han gulvet.

På venstre side, ses det behandlede og højre ikke slibet eller behandlet.

Derefter fugede han gulvet i revenerne.

Når lejligheden står helt klar, laver jeg et nyt indlæg så i kan se hele resultatet.

I disse dage er jeg gået i gang med projekt grønne hænder. Der er rigeligt at se til. Men ser frem til, at få den lavet rigtig fin. Planen er, at få renset fliserne, ryddet alt det grønne langs græsplænen og der efter få sat et flot hegn op. Jeg har en ide om at lave et lille blomster bed og en lille urte have. Det første gang, jeg skal ordne en have og alt begyndelse er svært, men jeg synes det er en hyggelig lille opgave. ?

-Kia

SOMMERFERIE

Kære læsere. ?

Så kom dagen. Dagen hvor jeg råbte SOMMERFERIE. Min sidste klinik periode er nu slut og jeg bestod flot.  8 uger´s ferie går jeg netop i møde. Med andre ord, ingen praktik, ingen undervisning og ikke mindst INGEN lektier. ? Jeg er stor fan! Og det skulle selvfølgelig fejres ! ?

Men det vil derfor sige, at jeg nu har tid til, at vi få min blog rigtig op og kører.

Men jeg må starte med en anderkendelse… Jeg har ALDRIG læst en blog før. Jeg har venner og familie medlemmer, så følger nogle bestemte bloggers blog hver dag. De ser faktisk frem til at læse deres indlæg. Jeg har derfor kiggede lidt rundt på nettet og læs de mest kendtes blogs igennem. Med andre ord, det var en øjenåbner. Jeg er typen som godt kan lide at gøre tingene på min egen måde. Alt behøver ikke at være som alle andre gør det på. Jeg kan lig at gøre det anderledes, det gør det mere personligt for mig.

Jeg sidder med en masse blandede tanker. Både gode og undrende tanker. Det er jo korte indlæg alle laver.. Så skriver de fx. kort om hvad de har spist til aften eller hvilke tøj de har på til dagens aktivitet. Seriøst er det bare det man skal ? Det tager jo ikke særlig lang tid, at formå at skrive et indlæg hver dag, hvis det er denne strategi man skal bruge på en blog. Jeg troede ikke folk gad, at bruge deres tid på bare at gå ind og læse så korte indlæg. Min hverdag er fyldt med, ja ikke lige frem gode retter som er lavet fra bunden eller noget specielt mærkevare tøj. Men den er til gengæld fyldt med sjove, kiksede og mærkelige oplevelser, udtalelser og aktiviteter som sker i min hverdag. Så det kan være jeg skal prøve noget nyt. Korte indlæg, med hvad der sker i min hverdag. ?

-Kia <3