Nu sker det snart :)

Udtrykket for at fylde 40 år, er; 40, fed og færdig. Er der et udtryk for at fylde 25 år?

Hvad sker der enlig i vores hjerne, når man fylder år? Hvad gør det ved os? Ændre vi os? Eller er det hele bare mentalt?

At fylde år, er altid for mig en glæde. Man har altid på en eller anden måde kunne se frem til noget. Fx. Da jeg fyldte 13 år, YES så var jeg teenager. 15 år, Så følte man sig stor. 16 år, det var hittet, nu måtte man købe alkohol, og komme ind på ungdoms diskotekerne. Derefter kom min 18 års fødselsdag.. SÅ er man voksen, og jeg følte pludselig, at nu kunne man bare alt. Så kom de 20 år, nu var jeg ikke længere teenager. 21 år, så kunne man rigtig komme i byen. 22 år, følte jeg som en dejlig alder, stadig ung, men også voksen. 23 og 24 er bare løbet afsted. så jeg dårlig nok har kunne nå at tænke over det. Men NU fylder jeg 25 år, på lørdag d. 15 august. Say what… ?

Jeg husker det som mange år siden, at jeg sagde at den dag jeg fylder 25 år, vil jeg holde en kæmpe fest og bare nyde det. Men at tiden skulle gå så stærkt, havde jeg ikke drømt om.

Nu nærmer dagen sig og mine tanker begynder at rulle.  Hvad sker der når man fylder 25 år? Hvad må jeg så nu som jeg ikke måtte som 24 år? Lige nu ser jeg kun at jeg blive ældre. Snart er det 30 og derefter er det 40, fed og færdig!..

Hvad er det vi gør, for at holde os sunde og unge ? Alderen kan vi desværre ikke rigtig snyde med. Men kan vi det med vores krop ? ?

Min 25 års fødselsdag, vil forløbe således. Først skal jeg spise lækkert morgenmad med min kære familie og med Walle. Derefter så er Walle og jeg blivet inviteret med på Gustavs reality vogn til gaypride. Så op på vognen skal vi da ? så hedder det bare fest og farver resten af dagen og aften. Det er det jeg vil se frem til på min 25 års fødselsdag, denne dag iblandt min familie, kæreste og venner. <3

Mit citat for det næste år vil være. “Stædighed, kærlighed og viljestyrke har ingen alder, nu er 24 år gået, det næste år skal der ej tøves. Hver menneskelig, lev livet og udlev dine drømme.”

– Kia

Ordblind og hva så?!

Kære Læsere. ?

De negative henvendelser bliver desværre ved på min blog. Nogle af de ting der bl.a. bliver skrevet til mig, er at jeg er en dårlig skriver, dårlig til grammatik, dårlig til dansk og en dårlig staver. Grundet disse henvendelser vil jeg skrive et meget personligt indlæg til jer, læs først, døm senere.

I gennem hele min folkeskole, har jeg haft en del problemer med at stave. Jeg har derfor gået til en del ekstra undervisning, som skulle hjælpe mig på vej. Da dette ikke helt hjalp. Blev jeg testede op til flere gange for om jeg var ordblind. Men fordi jeg er en god læsere, viste testen nej til jeg var ordblind. Efter folkeskolen, kæmpede jeg mig igennem 10 klasse, mine 2 erhvervsuddannelser og er nu igang med min bachelor uddannelse. Men nu hvor jeg er i gang med de store lange og tunge skriftlige opgave, kæmper jeg virkelig en kamp med hensyn til stavningen, grammatikken og mit ordforråd. Jeg valgte derfor for nyligt at lade mig teste engang til. Denne gang, viste testen at jeg var ordblind. Men ikke den “Normale ordblindhed” Jeg har den hvor jeg ikke har problemer med at læse eller hører forskel på bokstaverne. Men jeg har den hvor man er sprogspasser. Det er det jeg kalder den. ? Udover problemer med stavning og grammatik, har jeg svært ved at ligge trykket på ordene rigtigt. Derfor har jeg svært ved at stave dem og DERFOR er der nogen som kalder mig en dum blondine i de reality problemer jeg har deltaget i. Alt har en forklaring har jeg altid sagt. Min forklaring på, at andre synes jeg er “dum” er faktisk bare at jeg er sprogspasser og jeg udtaler hverken ord, sætninger eller stiller dumme spørgsmål med vilje. Jeg ved faktisk bare ikke bedre! Men jeg har nu endelig fået det på pair så jeg kan arbejde med mine problemer. ? og har fået en forklaring på, hvorfor jeg nogen gangen danner mine egne ord, som ikke findes i ordbogen. ?

I mine tanker, har vi alle hver vores problemer at takle, i hverdagen, arbejds livet og i privatlivet. OG det er der ingen som skal bedømme os på. Vi takler det på hver vores måde og bearbejder på bedst muligvis. Men jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste i Danmark, som lider af ordblindhed. Er vi en slags taber fordi vi har den sværhed i vores liv? Skal vi føle os dårlige ind andre fordi vi ikke kan stave? Skulle jeg så svine andre til som ikke kan finde ud af at danse, bare fordi jeg godt kan danse?

Helt ærligt hvad er det dog for et samfund vi lever i. Ja undskyld mig engang. Jeg prøver altid at se tingene fra den lyseside. Men efter jeg har fået denne blog, så synes jeg godt nok at jeg får oplevet hvor lede andre mennesker kan være imod hinanden. Det er altså bare ikke ok!

Jeg har stadig ingen hensigt med at lukke min blog ned, men jeg vil istedet prøve at vende de ting i skriver til mig, her på bloggen, så man måske kunne tænke før man skriver, eller bare prøve at lade hver med at bedømme så hurtigt. ?  

Nu er der nok nogen som ville tænke hvorfor jeg enlig ikke for nogle til at rette min blog igennem inden jeg udgiver den. Dette spørgsmål har jeg selv tænkt meget over. Men da det er min personlige blog, så vil det ikke længere være mig som skriver, hvis en rettede efter for mig, den følelse har jeg. Jo mere jeg skriver, jo bedre skulle jeg blive. Så min udfordring i at have en blog, er bl.a. også at opnå at blive en bedre skriver, sådan bogstavelig talt ?

Hvis der sidder nogen og læsere dette, som også er ordblind, så husk vi er lige så gode som alle andre, vi har så mange andre ting vi er gode til. Men kan ikke være god til alt i livet. Til jer som er super staver ?, husk på, hvis i møder en som mig, som staver fuldkommen så dårligt som en kat og mus har det sammen. Så hver tålmodig. Vi kan ikke gøre for det og det gøre mere ondt på os at få af vide, at alt er forkert hele tiden, ind det gør på jer at se det. For vi kæmper med det hver dag, i ser det kun engang i mellem. ?

-Kia

Turen går til Berlin :D

Hej alle. ?

Jeg undskylder for, at der er gået lidt længere tid i mellem mine oplæg. Meningen var, at Walle og jeg ville holde sommer ferie hjemme i DK og opleve de forskellige ting vi har i København og i Jylland. Men så inviteret mine forældre os på et luksus ophold i Berlin. ? Derfor har jeg ikke været i nærheden af en computer og har derfor ikke haft mulighed for at skrive nogle oplæg. Men nu er jeg vendt stærkt tilbage. ?


Berlin er en kærligheds by <3 

Mine forældre inviterede os på et 5 stjernes hotel midt i Berlin. Hotelet indholdt en kæmpe pool og spa. Der gik ikke mange sekunder til Walle og jeg var klar med rejse tasken.

Vi havde ca. 34 graders varme hver dag og det var bare fantastisk! ?

I min familie elsker vi at gå i de store byer og rigtig være turist og opleve byens kultur.

Når man siger Berlin, så tænker jeg på Hitler. Det er jeg vidst ikke den eneste person som gør. Men hvad var det nu, lige der var med ham. Hitler var en mand, med magt, han var bange for at jøderne ville tage over i hele verden, da de var nogen meget kloge mennesker. Han lavede Berliner muren, som blev delt op i øst og vest samt han satte jøderne i koncentrationslejre. Det er sådan set hvad jeg lige ved om Hitler. Historie har aldrig været mit speciale. Men at gå i de gader hvor tingene faktisk er sket for rigtig mange år siden, for mig til at tænke og blive interesset i historien dengang. Tænk at have levet i den tid. Det må have været frygteligt.

En lidt sjov tanke, at tænke på der har været en mur her.

I Berlin havde vi også min kære lillebror med ?

Walle han fandt sig hurtigt en ny kvinde. Som han sagde ” Endelig har jeg fundet mig en kvinde som sidder stille og ikke siger en lyd” Ha ha meget morsomt min skat, så meget snakker jeg altså nu heller ikke ?

I gaderne sad folk og tegnede. De tegnede folk som billeder, både sjove og pæne. Der fik jeg endnu en af mine tossede ideér ? Jeg ville have et tegnede billede af Walle og jeg.

Det jeg bare ikke lige vidste var, at man skulle sidde stille i næsten en hel time. Puha, i 34 graders varme og ikke må snakke. Det var en udfordring, men det var den hver. ?

Dagene blev brugt på en masse kulturelt, men der var også plads til ren afslapning og hygge <3

Berlin var en rigtig dejlig by, vejret var skønt, selvskabet var fantastisk og jeg havde en rigtig dejlig ferie. <3 Jeg takker mine forældre for turen ?

– Kia

Mange negative henvendelser på, at jeg har fået mig en blog!

Kære læsere. ?

Efter jeg har oprettet denne blog, har jeg modtaget en del negative kommentar på bloggen. Nogen af kommentarerne er simpelhen så respektløse, at jeg bliver nød til at oprette et indlæg på dette! Så jeg for en gang for alle kan få besvaret jeres negative holdninger.

Det at jeg har valgt at oprette en blog og prøve noget nyt, er en del af det at leve og tage nogen udfordringer op, som jeg brænder for. Selvom jeg udemærket godt ved, at jeg ikke er så god til det, ( ENDNU) men mit mål er at lærer det med tiden og blive bedre. Hvis man har interesse for sin udfordring, så kan man i mine øjne opnå rigtig meget. Så det jeg prøver at fortælle, er at jeg har valgt at prøve udfordringen med at blogge, men jeg tvinger ingen af jer til at læse den! At nogen udtaler sig om hvad jeg skal, synes jeg er forkert. Fordi at nogen ikke er enig i, med hvad jeg skal gøre med mit liv, og folk er meget interesseret i at komme med forslag om hvad jeg skal med mit liv. Jeg takker mange gange for jeres interesse, men jeg er gammel nok til selv at tage denne beslutning.

Nogen skriver bl.a. At jeg skal få mig en uddannelse og gøre noget med mit liv. Jeg har 2 erhvervsuddannelser bag mig og en bachelor på vej. Jeg har arbejdet inde for mit fagområde siden jeg var 16-17 år gammel og har efterhånden en del erfarring, jeg brander for at hjælpe andre mennesker og prøver at gøre en forskel for dem som netop har behov for dette. Mit arbejds liv kommer jeg aldrig til at blogge om. Men for at danne jer et andet billede ind bare den dumme blondine fra reality programmer, føler jeg efter de kommentar, at jeg måtte give jer denne information. Mit hovedpunkt i mit liv, er at være inde for sygepleje faget, men i mit privat liv, har jeg lavet lidt reality programmer, dette er min hobby. Nogen går til fodbold, jeg sigter den ene vej og rammer den anden vej, derfor er dette ikke lige noget for mig. Nogen træner i fitness center osv. Jeg er ikke til alle disse ting og i stedet laver jeg reality. Jeg ser faktisk ikke rigtig nogen forskel, jeg viser mit liv åbent for alle og hvad så ? Det er vel mit eget valg, ik ?!. Det vigtigske er at man får noget ud af sit liv, som man selv synes er sjovt og gør en glad. Husk, livskvaliteten er ens vigtigste leve mål i livet.

Folk skriver her inde at jeg ikke er en kendt person, og derfor ikke skal have en blog. Jeg har aldrig set mig selv som kendt, på nogen måde. Jeg ser mig i stedet, som en ung kvinde, som ikke er bange for at dele ud af sit privat liv på tv. Det i ser mig gøre, siger, osv. Det er jo noget alle mennesker gør. Forskellen er bare at mit er synligt og ikke andet. Men folk som ikke er kendte, kan altså også have en blog, bare lige så i ved det. ?

Nogen skriver bl.a. også omkring min kæreste, Walle. ( Knaldperlen). At han er mig utro, at han ikke er god for mig og at jeg ikke skal skrive om ham. Når hvor skal jeg begynde. Tusind tak for jeres bekymringer. Men jeg stoler på min kæreste, at han ikke er mig utro. Omkring om Walle er god for mig, er jeg vidst den eneste rette person til at vurdere det. Der må jeg så sige, vi har det som en blomst, som bliver smukkere for hver dag der går. Hvad, hvem og hvornår jeg skriver på min blog, er der heldigvis kun en der bestemmer og det er mig :D. Jeg vælger at skrive om Walle engang i mellem, idet at han er min kæreste og en stor del af alt hvad der sker i mit liv. Det skal lige punkteres at jeg ikke skriver omkring knaldperlen! Men skriver om ham som min kæreste Walle.

Når nogen skriver de negative kommentarer til mig, her inde på bloggen. Sletter jeg dem faktisk ikke. Jeg er ikke interesseret i at skjule at nogen er uenig med nogen af mine valg i livet. Men ser det i stedet som en positiv vinkel, at NU er jeg sikker på at jeg nok skal få denne blog op og kører. Jeg kalder det motivation. ?

Men med dette oplæg, vil jeg gerne prøve at sende et budskab, til jer som læser dette. Hvorfor er det folk skal svine andre til? Hvorfor rør det os, så vi faktisk bliver kede af det, selvom det er nogen mennesker vi ikke kender? Hvordan kan det være, at man ikke kan fortage sig noget, uden at andre skal komme med sine negative holdninger og prøve at ændre noget hos andre? Er det kun fordi jeg er en offenlig person? Hvad tænker i, når i læsere disse spørgsmål?

Detter er nogen spørgsmål, som kører igennem mit hoved. Svarende ved jeg aldrig om jeg får. Men jeg synes det er meget interessant at tænke over. Nogle mennesker ville se dette som mobning. Hvad for personen som skriver det ud af det? og hvad for modtageren ud af det? Livet handler om glæde, udfordringer, kærelighed og samvær. Husk at vær mod andre, som du gerne selv vil behandles. 

Det sidste jeg vil sige om dette emne, er dem som har tålmodighed med at jeg er ny på dette område og ønsker at læse om mit privat liv, er mere ind velkommen. ? Men jer som kun har travlt med at få mig til at stoppe med at blogge, kan jeg lige så godt sige, at det kommer ikke til at ske, før jeg i det midste har givet det et forsøg! Så mit råd til jer, kan i ikke holde ud at læse på min blog, Så lad dog hver! ?

Ønsker alle en forsat rigtig dejlig dag ?

-Kia <3

Big, long, fun and happy

Ja hvad sker der her ? ?

I weekenden skulle Walle ud og sælge burger med Rene Dif, i hans nye rullende vogn. Jeg synes det lød som en fantastisk sjov ide. Det måtte jeg bare se  ?

Walle er ikke ligefrem personen, som springer først ud i køkkenet og finder gryden frem når det er spise tid. Så Walle lave burgere… Ja held og lykke, må jeg ærlig indrømme at jeg tænkte. Men kort tid efter stod Walle og var i fuld gang med at forme de blødeste og lækkereste og HOARéste burgere.

Det må jeg sige, et dejligt syn <3

Men ja, det er jo knaldperlen og Rene Dif, vi har med at gøre, så helt seriøst kan det ikke blive ved med at være…

Billedet siger vidst alt! ?

Jeg takker for en meget underholdene dag i rigtig godt selvskab. ? <3


Den store båd

Alle snakker i øjeblikket om en kæmpe båd, som er lagt til havn i København. Når alle lyder så spændt når de snakker om det, tænkte jeg at det var noget man måtte opleve.

Ja der står den. En kæmpe stor flot båd. Tænk at eje sådan en, med bar, diskotek, butikker, spa osv…. Nej ellers tak, jeg bliver sø syg og tanken om rengøringen gør mig, måske lidt mere søsyg. Jeg holder mig til jorden. Walles første reaktion, var at lede efter med øjne, hvor spaét kunne være placeret.. Men det undre os jo ikke..

Det var lidt fra ugens weekend ?

-Kia