Nu sker det snart :)

Udtrykket for at fylde 40 år, er; 40, fed og færdig. Er der et udtryk for at fylde 25 år?

Hvad sker der enlig i vores hjerne, når man fylder år? Hvad gør det ved os? Ændre vi os? Eller er det hele bare mentalt?

At fylde år, er altid for mig en glæde. Man har altid på en eller anden måde kunne se frem til noget. Fx. Da jeg fyldte 13 år, YES så var jeg teenager. 15 år, Så følte man sig stor. 16 år, det var hittet, nu måtte man købe alkohol, og komme ind på ungdoms diskotekerne. Derefter kom min 18 års fødselsdag.. SÅ er man voksen, og jeg følte pludselig, at nu kunne man bare alt. Så kom de 20 år, nu var jeg ikke længere teenager. 21 år, så kunne man rigtig komme i byen. 22 år, følte jeg som en dejlig alder, stadig ung, men også voksen. 23 og 24 er bare løbet afsted. så jeg dårlig nok har kunne nå at tænke over det. Men NU fylder jeg 25 år, på lørdag d. 15 august. Say what… ?

Jeg husker det som mange år siden, at jeg sagde at den dag jeg fylder 25 år, vil jeg holde en kæmpe fest og bare nyde det. Men at tiden skulle gå så stærkt, havde jeg ikke drømt om.

Nu nærmer dagen sig og mine tanker begynder at rulle.  Hvad sker der når man fylder 25 år? Hvad må jeg så nu som jeg ikke måtte som 24 år? Lige nu ser jeg kun at jeg blive ældre. Snart er det 30 og derefter er det 40, fed og færdig!..

Hvad er det vi gør, for at holde os sunde og unge ? Alderen kan vi desværre ikke rigtig snyde med. Men kan vi det med vores krop ? ?

Min 25 års fødselsdag, vil forløbe således. Først skal jeg spise lækkert morgenmad med min kære familie og med Walle. Derefter så er Walle og jeg blivet inviteret med på Gustavs reality vogn til gaypride. Så op på vognen skal vi da ? så hedder det bare fest og farver resten af dagen og aften. Det er det jeg vil se frem til på min 25 års fødselsdag, denne dag iblandt min familie, kæreste og venner. <3

Mit citat for det næste år vil være. “Stædighed, kærlighed og viljestyrke har ingen alder, nu er 24 år gået, det næste år skal der ej tøves. Hver menneskelig, lev livet og udlev dine drømme.”

– Kia

Skriv et svar